Tort de clatite sarate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 4955 vizualizari

 

Va recomand aceste retete poate va inspir pentru masa de sarbatori
Usor de facut si delicioase

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite(eu am avut un praf special pentru clatite sarate)
  • Umplutura
  • 100g telemea
  • 200g cascaval
  • 200g branza dulce de vaci
  • 100g sunca presata
  • 200g crema de branza
  • 3-4linguri smantana
  • 100g masline fara samburi
  • 1ardei gras rosu
  • 2cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite sarate:

Preparam mai intai clatitele si le tinem intr-o farfurie;

Ardeiul taiat cubulete il oparim 3-4min dupa care scurs il punem intr-un castron impreuna cu branza dulce,cascavalul ras,branza telemea sfaramata cu furculita,sunca taiata cubulete si maslinele de asemenea;omogenizam bine totul,condimentam dupa gust cu sare si piper,apoi umplem clatitele cu aceasta compozitie;crema de branza amestecata cu smantana si un praf de sare,imbracam tortul si-l ornam dupa inspiratii proprii

TIPS-URI

1

Pentru aceasta reteta merg orice fel de clatite dar cel mai bine se potriveste cu reteta de Clatite cu bere,postata cu cateva zile in urma

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu unt de arahide